Gör så här:
Lägg 1 kg färskpotatis på ett tjockt lager grovsalt i en ugnsfast form.
In i ugnen 40 minuter i 200 grader.
Låt svalna lite och lägg därefter över potatisarna utan salt i en skål.
Häll över lite olivolja, sambal oelek och pressad vitlök. Rör runt och servera.
tisdag 21 oktober 2008
Spansk färskpotatis (Patatas viejas)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)

Den potatisen har jag smakat på Mallorca och Tenerifa.
SvaraRaderaMumma säger jag bara.
Ska försöka baka dina kringlor. Tyvärr ingen grappa hemma (tack och lov för nått värre att dricka har jag aldrig smakat) så jag tar annan sprit istället. Funkar det med cognac tro...
Hoppas allt är bra med dig.
Här är det lite stiltje just nu...
Har föräldraskapet på besök...
Ha det gott.
Synne.