Do You like Food? Follow this blog:

tisdag 16 december 2008

Lucka nummer 16

Löjromssill

Det här behövs till 4 port:
1 förpackning Abbas inläggningssill på 5 minuter, ca 210 g sill
Sås:
1 dl crème fraiche
1 msk majonnäs
1 tsk citron, rivet skal
2 msk dill, hackad
2 krm svartpeppar, nymald
1 krm salt
25 g löjrom eller kaviarmix
Dekoration:
1/2 rödlök, finhackad
25 g löjrom eller kaviarmix
dill
Gör så här:
1. Låt lagen rinna av sillen. Skär den i centimetertjocka, lite sneda bitar. Lägg i en skål.
2. Blanda ihop såsen och häll den över sillen. Rör om och låt stå ett par timmar i kylen.
3. Lägg upp i en serveringskål. Dekorera med rödlök, löjrom och dill.
Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar