Do You like Food? Follow this blog:

fredag 24 oktober 2008

Limekyckling

Tillagningstid: ca 1 timme
Beräknat för 4 portioner

4 st kycklingfiléer
2 st lime
2 st vitlöksklyftor
2 dl mellangrädde
2 msk honung
salt
peppar


Stek kycklingfiléerna hela eller i bitar. Salta och peppra.
Riv limeskalet fint. Pressa ut limesaften i en liten skål. Lägg i det rivna limeskalet och den pressade vitlöken. Häll blandningen över den stekta kycklingfilén. Häll på 2 dl mellangrädde, koka upp och smaka av med honung.

Servera med wokade grönsaker och ris

2 kommentarer:

  1. Låter skit gott... Det blir måndagens mat i familjen Svenssons hus! ;)

    SvaraRadera
  2. Oj, här fanns mycket gott att hitta. Tittar definitivt in igen när jag inte vet vad vi ska ha till middag.

    Trevlig lördag!

    SvaraRadera