Do You like Food? Follow this blog:

måndag 5 januari 2009

Citronkyckling i dragonsås


4 portioner

Ugnstemperatur 200º

Ingredienser


4 kycklingfiléer

1 citron
1 msk dragon
1½ msk dijonsenap
2½ dl visp- eller mellangrädde


    

Tillagning

Sätt på ugnen. Skär en ficka i kycklingfiléerna på längden. Tvätta citronen och skär ena halvan i tunna skivor. Pressa saften från den andra. Fyll kycklingbrösten med citronskivorna och hälften av dragonen. Fäst med tandpetare. Bred senap över kycklingbrösten. Lägg kycklingen i en smord ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Ta ut formen. Häll över citronsaften, grädden och resten av dragonen. Stek ytterligare 10 - 15 min. Kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är färdig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar