Do You like Food? Follow this blog:

torsdag 2 april 2009

Frisk fruktsallad

En del vill ha och tycker att de mår bättre av ett mellan mål. Jag äter det ibland när jag känner suget i magen. Och en fruktsallad är enkelt och väldigt så gott.


2-4 port

1/2 liten honungsmelon
2 persikor
1 äpple
250 g vindruvor
250 g cottage cheese, KESO® naturell
7 valnötskärnor
1/2 dl russin
2 msk flytande honung


Kärna ur och skär melon och persikor i bitar. Skala och skiva äpplet. Dela vindruvorna och ta ur kärnorna. Blanda frukten i en skål. Blanda cottage cheese med hackade valnötskärnor och russin. Servera den till salladen och ringla över honung vid serveringen. Som lunch räcker salladen till 2 portioner och som dessert till 4 port. Tips: Täck över frukten med plastfolie om salladen görs i förväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar