8-10 portioner | Ugnstemperatur 175º |
ca 1 timme + tid att kallna | |
Ingredienser
GARNERING:
| TillagningSätt på ugnen. Smörj en rund bakform. Smält fettet. Blanda i mjöl, havregryn och 2 msk av sockret. Tryck ut massan över formens botten. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Mosa Keson lätt i matberedare med plastkniv. Blanda i ägg, citronskal, vaniljsocker och resten av sockret och kör bara maskinen så länge att allt blir blandat. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Tag ut formen och skeda yoghurt över ytan. Grädda ytterligare ca 20 min. Låt kakan stå kvar i formen någon timme och kallna. Garnera med t ex hallon, delade jordgubbar, skivad kiwi eller melonbitar och pudra florsocker över. |











Inga kommentarer:
Skicka en kommentar