225 g smör/margarin
3 dl strösocker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 1/4 dl vetemjöl
1 1/2 dl kakao
3/4 tsk bikarbonat
1/4 tsk salt
200-300 g hackad mörk choklad
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smör, socker, ägg och vaniljsocker till en fluffig smet. Blanda mjöl, kakao, bikarbonat och salt separat och rör sedan i det i sockersmeten. Rör även i chokladen.
Klicka ut kakorna i små "högar" på plåt med bakplåtspapper. Det får plats ca 20 kakor på en plåt med några cm mellanrum.
Grädda kakorna tills de höjt sig och precis börjat sjunka ihop, ca 7-10 minuter. Grädda inte för länge!
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smör, socker, ägg och vaniljsocker till en fluffig smet. Blanda mjöl, kakao, bikarbonat och salt separat och rör sedan i det i sockersmeten. Rör även i chokladen.
Klicka ut kakorna i små "högar" på plåt med bakplåtspapper. Det får plats ca 20 kakor på en plåt med några cm mellanrum.
Grädda kakorna tills de höjt sig och precis börjat sjunka ihop, ca 7-10 minuter. Grädda inte för länge!











åh va gott:)Måste jag testa när jag kommer hem
SvaraRadera