Do You like Food? Follow this blog:

torsdag 8 januari 2009

Fylld tunnbrödsrulle med tonfisk, lax eller makrill

Denna lilla mackan är mycket god. Tyckte det var bäst och lägga upp den med. Det är ett enkelt recept som man lätt kan fortsätta bygga på. Hoppas det smakar!

1 st

Ingredienser

1 skiva mjukt tunnbröd

1 msk purjolök

1 msk gräddfil
0,5 dl tonfisk eller
makrill (på burk) eller
1-2 skivor rökt lax
tabasco, någon droppe


    

Tillagning

1. Skölj och hacka purjolök. 2. Blanda purjolök, gräddfil och fisk. 3. Lägg fyllningen på tunnbrödet och rulla ihop.

För dig som inte tål allt

Utan mjölk: Välj ett mjölkfritt tunnbröd och uteslut gräddfil, kan ersättas med några droppar rapsolja. 
Utan gluten: Välj ett glutenfritt tunnbröd. 
Utan ägg: Välj ett äggfritt bröd. 
Laktoslågt: Välj laktoslåg gräddfil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar