16 st | Ugnstemperatur 200º |
ca 25 minuter | |
Ingredienser
GARNERING:
| TillagningVispa ägg och socker pösigt i en bunke. Häll i margarin och fil. Rör i mjölet blandat med kanel och bakpulver. Blanda i morötterna. Ställ 16 muffinsformar på en plåt. Fördela smeten i dem. Sätt in plåten i mitten av ugnen och grädda 10-12 minuter. Låt svalna på galler. Blanda florsocker och kanel och sikta över bröden när de svalnat. Tål inte alltUtan gluten: Byt ut mjölet mot fin glutenfri mix. Utan mjölk: Använd mjölkfritt margarin. Byt ut filmjölken mot havre- eller risdryck. Utan äggBlanda 2 dl socker, 0,5 dl smält eller flytande margarin, 2 dl vatten, 3 dl vetemjöl, 1 tsk kanel, 2 tsk bakpulver och 1 dl finrivna morötter till en slät smet och fyll i formarna som ovan. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader 13-15 minuter. Sikta över florsocker och kanel som ovan. |











Inga kommentarer:
Skicka en kommentar