Do You like Food? Follow this blog:

tisdag 24 februari 2009

Paprika relish

Ingredienser
3 röda parikor
3 gula paprikor
3 gröna paprikor
500 g tomater
300 g schalottenlök
2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1 tsk riven, färsk ingefära
2 dl vitvinsvinäger
2-3 msk Colmans senapspulver
1 mask paprikapulver
1 tsk salt
1 tsk chilipulver
1 förpackning Syltsocker 1+3


Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i små tärningar. Skålla, skala och tärna 
tomaterna. Skala och tärna löken. Finhacka eller riv vitlöken. Hetta upp olja i en gryta och fräs grönsakerna tills de är mjuka men inte fått färg. Tillsätt övriga ingredienser och koka i 3-4 minuter. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. 
Förslut. Förvara svalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar