| Ingredienser 3 röda parikor 3 gula paprikor 3 gröna paprikor 500 g tomater 300 g schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 1 tsk riven, färsk ingefära 2 dl vitvinsvinäger 2-3 msk Colmans senapspulver 1 mask paprikapulver 1 tsk salt 1 tsk chilipulver 1 förpackning Syltsocker 1+3 |
Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i små tärningar. Skålla, skala och tärna tomaterna. Skala och tärna löken. Finhacka eller riv vitlöken. Hetta upp olja i en gryta och fräs grönsakerna tills de är mjuka men inte fått färg. Tillsätt övriga ingredienser och koka i 3-4 minuter. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt. |
tisdag 24 februari 2009
Paprika relish
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)











Inga kommentarer:
Skicka en kommentar