4 port Ingredienser300 g galiamelon i bitar 300 g vattenmelon i bitar 200 g färsk gurka i bitar 1 röd pepparfrukt i små bitar 1 msk hackad, färsk mynta 1 msk hackad, persilja Marinad 1/2 dl färskpressad lime- eller citronsaft 2 msk olja 1 msk Ljus Sirap 1 tsk finriven, färsk ingefära 1/2 tsk salt 2 krm grovmals svartpeppar |
Blanda samman citronsaft, sirap, ingefära, salt och svartpeppar till marinaden. Lägg melon, gurka, pepparfrukt, mynta och persilja i en skål. Häll på marinaden och blanda väl. Ställ i kylskåp för att mogna i ett par timmar. |
tisdag 10 februari 2009
Marockansk melonsallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gud vad mycket recept, här får man hålla koll
SvaraRaderaKram lena