skip to main |
skip to sidebar
Vårliga skumvinsdrinkar och sangria
MIMOSA4cl färsk apelsinjuice10cl skumppa
BELLINI4cl persika nektar10cl skumppa
CHAMPAGNE COCKTAILSockerbitAngustura10cl skumppa
Sätt sockerbiten i botten på skumppaglaset droppa en till tre droppar angustura på och fyll sedan upp glaset med skumppa.
ROSSINImosade färska/(frysta) jordgubbar ca 3-4st10 cl skummpa
Sätt jordgubbsmoset i glaset och häll på med skumppa, till detta krävs lite tålamod, för det skummar mycket pga att jordgubbar innehåller mycket socker.
KIR ROYAL2cl creme de cassis (svartvinbärslikör)10 cl skumppa
en flaska vitt vin, gärna spanskt
1/2 dl sockerlag (lika ängder socker och vatten kokas ihop)
1/2 dl apelsin juice
2dl äppelsaft
soda vatten eller vill man ha det sötare sätter man sprite
Blanda allt i en kanna, sätt i apelsin, äppel i bitar, sangrian blir bättre om den får stå kallt till nästa dag.
Sätt i massor av is strax innan servering och avnjut i vårsolen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar